viernes, 30 de mayo de 2008

Aniversario de la Manigua

Una representación de 23 perico asistirá este domingo a la comida conmemorativa del 53º aniversario de la Gran Penya Espanyolista Manigua, que se celebrará en el restaurante La Font de les Planes a partir de las 14 h. Si lloviera, comenzaría a las 13 h. Antes, a partir de las diez de la mañana, se celebrará la Pericicletada, una excursión en bicicleta, que partirá de este establecimiento. Más información en el 93 340 64 49.

sábado, 24 de mayo de 2008

23 perico, en el Aplec

Todos los que asistan al día grande del Aplec, que es mañana domingo, y que se celebra en Sant Cugat, podrán, si lo desean adquirir la revista 23 perico, dado que si el tiempo lo permite pondremos una mesa en la plaza Octavia hasta las 12 h y luego nos trasladaremos al restaurante en el que se celebrará la comida (Can Magí). Allí estaremos de 14 a 15 h. Podéis contactar con nosotros llamando al 656 68 83 25.

martes, 20 de mayo de 2008

Una nova lletra per a un nou himne de l'Espanyol

La revista 23 perico ha convocat un concurs de lletres per un nou himne del RCD Espanyol. Les lletres que guanyin es faran arribar al club, per si les vol tenir en consideració. L’equip redactor de la publicació diu al número 4 que “aprofitant que s’ha obert un debat sobre la conveniència de canviar l’himne del club, volem demanar a tots els espanyolistes que ens facin arribar les seves propostes. Les millors les publicarem perquè el consell d’administració i tot l’entorn blanc-i-blau les coneguin”.

Bases del concurs:

1.Es poden presentar lletres en català, castellà o bilingües.

2.Les lletres no poden faltar al respecte a cap entitat, club o persona.

3.Es poden enviar lletres que estiguin associades a una cançó ja existent.

4.L’extensió és lliure.

5.Les lletres han de ser originals i han de estar signades pel seu autor/s.

S’han d’enviar a 23perico@gmail.com o per correu a: Apartat de Correus núm. 2039. 08907 L’Hospitalet de Llobregat.

viernes, 16 de mayo de 2008

“Pido al Espanyol que no se lie apoyando a las selecciones autonómicas”


Xavier García Albiol, a la revista 23 perico

Xavier García Albiol, vice-secretari general del Partit Popular català i soci de l’Espanyol, assegura a un article publicat al número 4 de la revista 23 perico que aquest club no hauria de donar suport a les seleccions catalanes : ”Estoy completamente convencido de que mezclar el deporte con la política es una mala idea, y por eso es también una mala idea que el Español se coloque en situaciones de definición política que puedan molestar a una parte de sus socios. Muy al contrario, creo que los clubes deben anteponer el respeto a la pluralidad ideológica de sus socios, a cualquier otra consideración. Es por todo ello que, como socio, yo le pediría al Español que no se liara en cuestiones como el apoyo a las selecciones deportivas autonómicas. Actualmente estamos asistiendo a una escalada en la utilización del deporte con fines políticos por parte de las formaciones políticas que apoyan al independentismo”.

miércoles, 14 de mayo de 2008

“Tindrem 35.000 socis abans del 2011”

El conseller Toni Alegre, a una entrevista al número 4 de la revista 23 perico, es mostra optimista sobre el creixement del club, i creu que el club arribarà als 35.000 socis “abans del 2011”. Aquest dirigent blanc-i-blau, que forma part de l’Àrea d’Expansió que coordina Joan Collet, també assegura que deixarà la directiva quan Daniel Sánchez Llibre deixi la presidència, ja que argumenta que “la meva tasca com a conseller està vinculada al projecte que encapçala Dani. Igualment, el meu càrrec sempre està a disposició del president”. També ha fet públic el seu desig que “el club continuï creixent a tots els nivells amb el trasllat al nou estadi".

domingo, 11 de mayo de 2008

Pruna destaca el “pes” de l’Espanyol a la lluita per les seleccions catalanes




Anna Pruna, secretària general de l’Esport de la Generalitat, ha assegurat a un article publicat a la revista 23 perico, que l’Espanyol ha fet “gestos suficients” durant els últims anys a favor de la causa per aconseguir l’oficialitat de les seleccions catalanes: “L’entitat blanc-i-blava, doncs, ha fet gestos suficients durant tots aquests anys per demostrar la seva implicació en aquest projecte, que cada vegada engresca a més catalans i catalanes. I crec que ho ha de seguir fent. És més, no dubto que ho tornarà a demostrar aviat amb motiu del Catalunya-Argentina del proper 24 de maig, i amb les ocasions que es presentin més endavant”

La màxima responsable de l’esport català també assegura que “L’aposta per les seleccions catalanes per part d’un club històric i de referència a Catalunya com l’Espanyol ens ajuda a reforçar aquest objectiu, a atraure més suport popular i a estendre un desig col·lectiu al qual no renunciarem mai i que comptarà sempre amb el recolzament del Govern català”. També diu que “l’aportació de l’Espanyol en el camí cap a la plena oficialitat de les seleccions nacionals catalanes és i serà sempre una decisió que correspon al propi club. En tant que entitat privada, és lliure per renunciar a donar-hi suport o, per contra, s’hi pot sumar i reforçar aquest projecte. No obliguem ningú a res”.

I finalitza destacant el “pes” de l’Espanyol per aconseguir la oficialitat dels combinats quatribarrats: “És evident, però, que la col·laboració de l’entitat blanc-i-blava té un pes molt important en la lluita per aquest objectiu. Ho ha deixat palès en els últims anys i estic convençuda que seguirà exercint aquest paper amb la mateixa il·lusió i el mateix compromís. Perquè ho sent i hi creu fermament”. El director de la publicació és Sergi Fidalgo, i es pot comprar a la botiga oficial del RCD Espanyol i a diversos punts de venda detallats a http://www.23perico.com/.

domingo, 4 de mayo de 2008

Sorteo libros

En el número 4 de 23 perico están las indicaciones para poder ganar uno de los seis libros que sorteamos entre nuestros lectores. Volvemos a sortear tres ejemplares de la obra que Manel Lucas dedicó a su sentimiento perico y otros tres de la biografía de Raúl Tamudo, escrita por Tomás Guasch. Recordad que podéis adquirir la revista en las tiendas oficiales del club (ciudad deportiva y Montjuïc), en los kioscos indicados en esta web o llamando al 656 68 83 25.

jueves, 1 de mayo de 2008

“Hi ha gols que fa en Tamudo que si hagués tingut un cognom brasiler donarien la volta al món”

Francesc Escribano, director de TV3, a 23 perico

El director de TV3, Francesc Escribano, a una entrevista concedida a la revista 23 perico reconeix que Raúl Tamudo no sempre rep el reconeixement que es mereix: “Hi ha gols que fa en Tamudo que si hagués tingut un cognom brasiler donarien la volta al món”. Valora positivament la informació que la seva cadena dóna de l’Espanyol, i la puntua amb un “vuit”. També aprofita la conversa per llençar un missatge a l’afició perica: “Els pericos viuen en un país en que no són majoria però ens agraden molt perquè anar amb la majoria és fàcil i el que volem com a televisió és que les minories estiguin contentes amb el tracte. Per tant el que ens demanem a nosaltres mateixos i és un dels nostres eslògans és el que diu: És la teva. Nosaltres sentim que TV3 és la televisió dels catalans que són afeccionats i que segueixen l’Espanyol i voldríem que també ells ho sentissin així i farem tot l’esforç perquè vegin que el blanc i blau també són els nostres colors”.